Підтримати нас

На Херсонщині з початку року поліцейські склали 76 адміністративних протоколів за заняття проституцією

Автор статті
03 жовтня 2019 11:15
663
Поширити:

В Херсоні працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласного главку поліції провели нічний рейд містом з протидії проституції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час відпрацювання проспекту Ушакова та району залізничного вокзалу, поліцейські викрили 6 жінок «легкої поведінки», які надавали сексуальні послуги за грошову винагороду.  П’ятеро з них були «новачки», яких поставили на облік, а одна раніше притягалися до адміністративної відповідальності за проституцію.

«Нічним метеликам» від 30 до 36 років. Ніхто з них не працює, двоє є матерями-одиначками, які виховують по п’ятеро дітей кожна. Наданням інтимних послуг жінки вирішили виправити своє скрутне матеріальне становище. Клієнтів шукали виключно у нічний час, щоб ніхто зі знайомих їх не упізнав. Свої «послуги» вони оцінювали у 1000 гривень за годину «роботи». Зустрічі з чоловіками проходили в орендованих квартирах, саунах та автомобілях.

Відносно жінок працівники поліції склали адміністративні протоколи за ст.181-1 «Заняття проституцією» Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає накладення штрафу.

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Херсонщини Олег Шанько, з початку цього року працівники його відділу склали 76 протоколів за заняття проституцією, за цей час на облік поставлено 55 повій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ