Підтримати нас

На Херсонщині вирішували, про що треба знімати кіно

Автор статті
18 серпня 2020 07:57
753
Поширити:

У Херсонській області побувала делегація Державного агентства з питань кіно. Відвідали наш регіон чиновники на чолі з головою відомства Мариною Кудерук, а також ряд режисерів і продюсерів. Гостей цікавили локації, які в подальшому могли б стати в нагоді для зйомок.

Зокрема, кіношники побували в Новій Каховці і її околицях, де досліджували так зване Місто тисячі джерел, степові водоспади, плавні і принади винного шато князя Трубецького.

Марина Кудерук підкреслила, що Херсонщина стала першою в низці подібних кіноекскурсій, адже тут дуже красиві природні ландшафти. А українське кіно, мовляв, треба знімати так, щоб показувати світові красу України. Хоча, слід зазначити, справжній художник і сам мав би здогадуватися, про що саме йому треба розповісти світу. Звісно ж, що з нинішнім підходом і з новими правилами пітчингу слідом за недавніми "патріотичними" кінострічками, які “здобули” мізерну аудиторію і касу, підуть кілометри кіноплівки зі всілякими "красивостями" природи під романтичну музику.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ