Підтримати нас

На Херсонщині розпочалася підготовка до святкування Дня незалежності України

Автор статті
02 серпня 2019 07:00
652
Поширити:

У серпня Україна відзначатиме 28-у річницю незалежності. Аби його святкування в Херсонській області пройшлоорганізовано — підготовку до цього дня розпочато заздалегідь.

Про це повідомляється на сайті Херсонської ОДА.

Так, 31 липня, відбулось перше засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 28-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, де обговорили план заходів.

Зокрема, присутні обговорили проведення виставки архівних документів до свята в приміщенні Державного архіву Херсонської області, церемонію урочистого підняття Державного Прапора біля обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Гончара, а також можливість автопробігу з державними прапорами вулицями міста.

Було запропоновано до 28-ї річниці незалежності України провести урочистий мітинг, нагородження учасників АТО та покладання квітів на Алеї Героїв Незалежної України.

Крім того, у святкові дні планують облаштувати виставку-продаж виробів майстрів народного мистецтва області, підготувати концертну програму за участю творчих колективів Херсонщини тощо.

Також в обласному краєзнавчому та художньому музеях відбудеться День відкритих дверей з інтерактивними лекторіями та виставки пейзажних творів українських майстрів.

За підсумками розгляду вищезазначених питань перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Бутрій скоординував дії відповідальних за підготовку святкування визначної дати та дав доручення членам оргкомітету ретельно опрацювати заплановані заходи та узгодити всі моменти для проведення державного свята  на належному рівні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ