Підтримати нас

На Херсонщині правоохоронці відпрацювали заходи реагування на повідомлення в день виборів

Vgoru
Автор статті
08 березня 2019 04:08
779
Поширити:

Тактико-спеціальні навчання із забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян під час виборчого процесу відбулися у Новій Каховці на базі місцевого відділу поліції та міського стадіону. 

- Навчання проводилися в реальному часі та були наближені до реальних обставин, які можуть виникнути в ході розвитку тих чи інших подій під час виборів. Метою навчань було не тільки перевірити правильність дій поліції при отриманні повідомлень, а й здатність оперативно реагувати та співпрацювати з іншими підрозділами в складі МВС у разі будь-яких ускладнень обстановки, - зазначив заступник начальника обласного главку поліції Олексій Манжиєвський.

Під час навчань правоохоронці відпрацювали свої дії у разі можливих порушень та інших ситуацій на виборчих дільницях. Серед них проведення незаконної агітації та підкуп виборців, вкидання в скриньку бюлетенів, блокування роботи ДВК та транспортного засобу, що вивозить бюлетені, мінування та виявлення на виборчій дільниці підозрілого предмету, невідомої хімічної речовини.

Також в тренуваннях були задіяні бійці підрозділів спеціального призначення обласного главку поліції, управління «КОРД» та спецпідрозділу патрульної поліції «ТОР». Тож, були відпрацьовані дії під час надзвичайних ситуацій. Зокрема, захоплення виборчої комісії злочинцями та їх знешкодження, виникнення сутички між футбольними вболівальниками, їх невдоволення діями правоохоронців та намагання визволити з поліції затриманих друзів-правопорушників.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ