Підтримати нас

На Херсонщині поліцейські виявили звідницю та її «підопічну»

Автор статті
11 жовтня 2019 01:00
652
Поширити:

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласного главку поліції спільно зі слідчими Олешківського відділення поліції задокументували протиправну діяльність 19-річної жительки Херсона, яка втягнула у зайняття проституцією свою 25-річну подругу. Звідниця і сама надавала послуги інтимного характеру.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські з’ясували, що 19-річна дівчина ніде не навчається та не працює. Вона виховувалася у неблагонадійній родині і коли сама народила дитину, то покинула її у пологовому будинку.

"Клієнтів фігурантка знаходила у мережі Інтернет, а також під час відпочинку в кафе. Знайомилася з чоловіками, а коли переконувалася у їх платоспроможності, то пропонувала платні інтимні послуги свої та подружки", - повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олег Шанько.  

За бажанням клієнтів, зустрічі з ними проходили в саунах Херсона або в  недорогих готелях міста Олешки. Саме там поліцейські днями і задокументували протиправну діяльність жінки і її подруги. Попередньо встановлено, що після надання послуг відбувався розрахунок: «роботодавиця» 60% прибутку забирала собі, інше віддавала подрузі.

Наразі слідчим відділом Олешківського відділення поліції відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» (карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років). Триває досудове розслідування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ