Підтримати нас

На Херсонщині поліцейські повернули додому 15-річних втікачів-мандрівників

Автор статті
08 листопада 2019 13:45
628
Поширити:

Поліція знайшла неповнолітніх, які втекли зі школи-інтернату.

Вчора, 7 листопада, близько 15:00 в чергову частину Голопристанського відділення поліції зателефонували зі Старозбур’ївської загальноосвітньої школи-інтернату санаторного типу. Вихователька повідомила, що близько 11:00 з навчального закладу втекли 15-річні хлопець з дівчиною. Пізно ввечері поліцейські знайшли втікачів у сусідньому районі.

За словами начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослава Шанько, на пошуки підлітків одразу орієнтували особовий склад районного відділення поліції. На місце також виїхали ювенальні поліцейські обласного главку.

Працівники поліції опитали друзів та знайомих зниклих, водіїв автобусів, відпрацювали автостанцію, ринок, магазини та інші людні місця. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали інформацію, що неповнолітні можуть знаходитись у друзів в Олешківському районі. До пошуків також долучилися працівники місцевого відділення поліції. Там близько десятої вечора поліцейські і знайшли вихованців інтернату.

З підлітками працівники ювенальної превенції провели профілактичні бесіди та повернули до школи-інтернату. Директору виховного закладу за неналежний контроль за вихованцями закладу може загрожувати дисциплінарна відповідальність.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ