Підтримати нас

На Херсонщині перевіряється 16 підозр на коронавірус

Автор статті
26 березня 2020 13:15
595
Поширити:

На сьогодні ( 26-го березня-ред.) на Херсонщині зафіксовано 16 підозр на коронавірус, серед яких у 13 пацієнтів негативний результат, по двом підозрам ще очікують, і один результат –позитивний.

Про це 26-го березня під час брифінгу повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

Про це повідомляє UA: Суспільне.

Під час брифінгу Юрій Гусєв розказав, що після підтвердження першого випадку захворювання на коронавірус, одразу відбулось засідання комісії техногенно-екологічної безпеки з надзвичайних ситуацій і було впроваджено відповідні рішення, що передбачені алгоритмом дій в регіонах. Введення надзвичайної ситуаціії не обмежує конституційні права громадян, а спрямовано на консолідацію усіх зусиль.

Про роботу антикризового штабу сказав, що на рахунки лікарні та гуманітарного фонду від бізнесменів вже надійшло 300 тисяч гривень. Спонсори допомагають лікарням респіраторами, захисними окулярами, перчатками, дезінфікуючими засобами. Але потреба залишається все одно дуже високою, оскільки не тільки Україна, а й увесь світ не були готові до пандемії.

Юрій Гусєв ще раз звернувся до всіх громадян із проханням залишатись вдома, бути на самоізоляціії, частіше мити руки з милом і працювати дистанційно ( якщо є така можливість).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ