Підтримати нас

На Херсонщині офіційно вже 24 мільйонери

Автор статті
11 квітня 2019 07:00
717
Поширити:

Дохід понад мільйон гривень за минулий рік вказали у своїх деклараціях 24 мешканці Херсонщини. Загалом їх прибуток складає 227,2 млн. грн.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної Фіскальної служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Серед заможних - більшість херсонців, 21 особа. Згідно з деклараціями, вони отримали свої статки від продажу нерухомого або рухомого майна, здійснення незалежної професійної діяльності та надання майна оренду. Інші мільйонери - у м. Нова Каховка, Олешківському та Каховському районах.

Декларують свої статки не тільки підприємці, чиновники, моряки, а й спортсмени. Зокрема, 10 квітня у Скадовську задекларували свої торішні доходи відомі спортсмени – майстри спорту України з важкої атлетики, члени національної збірної України, призери Чемпіонатів Європи та України Микита Прошинський та Анна Макарова (Пустоварова).

Податківці нагадують - деклараційна компанія триває:

          - для громадян, які зобов’язані подати податкову декларацію, і осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, – до 01 травня року цього року;

          - для громадян, які мають право на податкову знижку – до 31.12.2019 (включно).

Детальні консультації та безкоштовні бланки декларації можна отримати у спеціалістів Центрів обслуговування платників за місцем реєстрації.

Також, 12 квітня з 11 до 12 години Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проведе «гарячу» телефонну лінію на тему: «Декларування окремих видів доходів громадян, отриманих у 2018 році».

На запитання платників відповідатиме Ігор Валерійович Кузьмін - начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Номер «гарячої» телефонної лінії: (0552) 32-74-31.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ