Підтримати нас

На Херсонщині нагородили кращих стрілків-копів

Автор статті
17 вересня 2020 14:00
848
Поширити:

У Херсоні нагородили переможців та призерів Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції з практичної стрільби.

Турнір під гаслом «Потужність-Швидкість-Влучність» відбувся на сучасному полігоні поліцейських Херсонщини уже другий рік поспіль та об’єднав найкращих і найвлучніших спортсменів. Цього року в чемпіонаті взяла участь рекордна кількість учасників – понад 100 найкращих спортсменів-стрільців у складі 27 поліцейських команд з усіх областей України, департаментів патрульної поліції та поліції охорони.

На вогневі рубежі виходили чемпіони й призери всеукраїнських та міжнародних змагань, майстри спорту міжнародного класу з кульової стрільби. Вони змагалися у шести видах вправ. На полігоні організатори змагань змоделювали для учасників різні ситуації застосування вогнепальної зброї, в яких поліцейські продемонстрували свою майстерність. Вправи виконувалися з різних положень для стрільби з місця і в русі. Також у кожній вправі були зімітовані умови, в яких чисто теоретично може потрапити правоохоронець. Особлива увага при веденні стрільби приділялася забезпеченню вимог безпеки.

У напруженій спортивній боротьбі золоту першість з великим відривом від суперників та омріяний кубок виборола, як і минулого року, команда Департаменту поліції охорони. Срібними призерами чемпіонату заслужено стала команда Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Третє почесне місце посіла команда Головного управління Національної поліції в Київській області.

В особистому заліку теж відзначили найвлучніших. 

Найкращий результат продемонстрував Сергій Ільічов з команди Київської області, другим став Олексій Дуденко з Департаменту поліції охорони, бронзову медаль отримав теж представник команди Департаменту поліції охорони Андрій Махно.  Переможцям вручили грамоти, медалі і подарували спорядження для стрільби.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ