Підтримати нас

На Херсонщині поліцейські виявили 82 нелегальні мігранти

Автор статті
21 листопада 2019 17:00
666
Поширити:

В Херсонській області завершилися заходи з протидії нелегальній міграції під умовною назвою "Мігрант". Операція проводилася спільними силами працівників відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП, міграційної служби та прикордонників.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Олег Шанько повідомив, що за час активних заходів працівники поліції виявили 82 нелегальні мігранти, склали 435 протоколів у відношенні іноземців. Найбільше – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях та розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, за порушення правил керування транспортним засобом та перевищення швидкості руху. На правопорушників наклали штрафи в сумі майже 30 тисяч гривень.

Поліцейські зареєстрували 13 кримінальних правопорушень, скоєних іноземцями та особами без громадянства (підроблення документів, умисне легке тілесне ушкодження, крадіжки, наркозлочини, порушення недоторканності житла, незаконне поводження зі зброєю). Повідомлено про підозру 8 особам.

Щодо 78 іноземців прийнято рішення про їх примусове повернення у країну походження, чотирьом заборонено в’їзд в Україну, 4-м скасовано посвідки на  постійне проживання в Україні, чотирьом скорочено строк тимчасового перебування в Україні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ