Підтримати нас

На Каховському автовокзалі ледь не вбили пасажира рейсового автобуса

Vgoru
Автор статті
09 вересня 2021 07:39
949
Поширити:

Випадкові знайомства нерідко призводять до найнесподіваніших наслідків. У цьому днями переконався пасажир рейсового автобуса Херсон-Запоріжжя, який вийшов на автовокзалі міста Каховка "розім'ятися" перед довгою поїздкою.

Автобус зупинився для невеликої перерви в дорозі, а пасажир, судячи з усього, загубився в часі й запізнився на рейс. Коли він з пляшкою пива повернувся на платформу, то виявив, що автобус уже рушив далі. Втім, цю неприємну обставину "скрасило" знайомство з місцевим жителем, який теж опинився на автовокзалі. Обидва нових приятелі вирішили відзначити налагоджені відносини новими порціями алкогольних напоїв. Як пізніше встановила поліція, що спостерігала за ситуацією по записах з камер спостереження, під час розпиття між чоловіками виник конфлікт. Місцевий вдарив заблукалого пасажира кулаком по обличчю, той впав, вдарився головою об бордюр і втратив свідомість. Однак товариш по чарці незабаром привів його до тями, і обидва продовжили "вечірку".

Уже пізно ввечері нові знайомі розлучилися, але потерпілому знову стало погано, і він знову втратив свідомість. Люди, що були на той момент на вокзалі, викликали швидку допомогу, а медпрацівники, своєю чергою, повідомили про те, що трапилося, в поліцію.

Потерпілого доставили в приймальне відділення Каховської районної лікарні без свідомості у важкому стані, з серйозними травмами голови. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонщини, зараз його особа встановлюється.

А особу його кривдника вже встановили - знову-таки, завдяки камерам зовнішнього спостереження. Зловмисником виявився 35-річний безробітний житель Каховки, який раніше вже відбував тюремне ув'язнення за вбивство. Чоловіка затримали.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчинені кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження” та обрали в суді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ