Підтримати нас

На імідж Херсонщини витрачено майже два мільйони

Автор статті
13 лютого 2019 13:31
748
Поширити:

Облдержадміністрація відзвітувала про виконання у 2018 році Програми формування позитивного іміджу та розвитку зовнішньоекономічної діяльності Херсонської області. Згідно з офіційною інформацією, на реалізацію програми у 2018 році витрачено 1 920 тис грн.

За ці кошти профінансовано організацію і проведення Херсонського міжнародного економічного форуму «Таврійські горизонти», Міжнародної аграрної виставки-ярмарку «Агро – 2018» та Міжнародної агропромислової виставки з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь – 2018».

Також, ХОДА повідомляє, що завдяки форуму,  укладено 11 дво- та тристоронніх договірних документів (меморандумів) з зарубіжними і вітчизняними учасниками про подальше інвестиційне співробітництво, за рахунок реалізації яких у 2019-2020 роках передбачається надходження до області додаткових інвестицій в обсязі понад 600 млн. євро.

Зокрема, очікується понад 5 млрд. грн. інвестицій для завершення будівництва 4-ох потужних вітрових парків – Дніпро-Бузької, Сиваської, Овер’янівської та Каланчацької вітрових електростанцій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ