Підтримати нас

На Херсонщину очікує “арктичне похолодання”

Автор статті
24 жовтня 2021 14:00
895
Поширити:

Жовтень 2021 року поки що видається досить м'яким для херсонців. Вдень температура повітря переважно доволі комфортна, ночами вже прохолодно, але заморозків ще не було. Крім того, зовсім небагато, як для цього місяця, випало й опадів, а сонячна погода радує людей майже щодня.

Однак холодний подих навіть не осені, а зими, яка наближається, дасть про себе знати вже завтра. Про це повідомляється на всіх метеорологічних ресурсах. Про це ж говорять і експерти.

Зокрема, відома українська експертка-метеоролог Наталія Діденко на своїй сторінці в Фейсбуці стверджує:

“З неділі на понеділок в більшості областей України вночі з'являться "мінуси", а протягом дня ледь жеврітимуть +5+11 градусів”.

З її слів, причиною цього стане просування з півночі холодного повітря арктичного походження. 

На щастя, похолодання виявиться недовгим. Вже у середу повинно значно потеплішати.

“Наша люба атмосфера виявилася аж такою люб'язною, зауважила наші сині домашні носи, її це естетично обурило і вона вирішила подарувати нам ще чудові теплі дні. Орієнтовно з 27-29 жовтня!”, - пише Діденко. 

Що стосується Херсонщини, то ці прогнози підтверджує й обласний центр з гідрометеорології. Зокрема, в його повідомленні на соцмережах також ідеться про холоди 25-26 жовтня:

На 25 жовтня: мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 6-11° тепла.

На 26 жовтня: мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 6-11° тепла”.

Отже, поступово нам доведеться звикати до менш сприятливих погодних умов, хоча певні “вікна” потепління ще радуватимуть.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ