Підтримати нас

На Херсонщині жінка отримала 8 років позбавлення волі за спробу вбити власного чоловіка

Автор статті
22 січня 2021 12:31
773
Поширити:

У січні 2019 року в Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця села Садове, що в одному з будинків сталося вбивство. Там поліцейські виявили 44-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями.

Потерпілий був доставлений у тяжкому стані в лікарню, а за підозрою в скоєнні злочину поліція затримала його 45-річну цивільну дружину. 

Затримана пояснила правоохоронцям, що вони з чоловіком два дні поспіль вживали алкогольні напої. У цей час між ними  виникали сварки з різних причин. Також у ці дні випивати до них приходили різні знайомі. Періодично співмешканка з гостями ходила в магазин за алкоголем. 

У день злочину жінка з подругою вчергове пішла за пляшкою, але замість горілки купила додому пляшку вина. Чоловік спочатку розсердився і почав вкотре погрожувати. Потім компанія все ж таки розпила принесене спиртне. Після цього гостя пішла додому, а подружжя лягло спати. 

Серед ночі чоловік прокинувся та почав кричати на співмешканку, потім кинув її на підлогу і почав бити. Жінка дотягнулася  до стола, схопила ніж і завдала декілька ударів чоловікові в живіт. Побачивши кров, підозрювана вибігла з дому на вулицю і почала кричати, що вбила чоловіка. Потім перехожі викликали поліцію.

Суд визнав жінку винною у замаху на вбивство і відправив її на 8 років за ґрати.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ