Підтримати нас

На Херсонщині затримали двох молодиків, які до смерті забили людину

Автор статті
11 червня 2021 13:25
1,049
Поширити:

Вчора,10 червня, близько 5-ої години ранку до "Єдиного центру 102" поліції Херсонщини зателефонував мешканець Нової Маячки і повідомив що натрапив на двох чоловіків, один з яких без ознак життя.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області дозвонювач  розповів, що виявив в одній із будівель селища з тілесними ушкодженнями двох людей з тілесними ушкодженнями. Одразу на місце події з Олешок виїхала слідчо-оперативна група, і в ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили обставини трагедії. 

Поліцейські провели розшукові роботи, і виявили про причетність до скоєння злочинних діянь двох 20-річних місцевих. Нині вони затримані за  ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, або таке, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідчі дії тривають.

Як з'ясували поліцейські на місці події, потерпілі  -двоє  жителів  Нової Маячки, які вели антисоціальний спосіб життя. Той, що помер 1984 року народження, і за попередніми висновками судово-медичної експертизи, він загинув від встановлено, що смерть настала в результаті травм внутрішніх органів. Другого чоловіка з тілесними ушкодженнями шпіталізували в лікарню Олешок.

Правоохоронці з'ясували, що  затримані молодики вступили в конфлікт з потерпілими, відлупцювали потерпілих, і після чого пішли по домівках.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ