Підтримати нас

На Херсонщині створили віртуальну екскурсію по Арабатській Стрілці та Генічеську

Автор статті
26 квітня 2021 16:28
1,235
Поширити:

Арабатська Стрілка - піщана коса, що відділяє Азовське море від озера Сиваш, є популярним напрямком сімейного відпочинку. В рамках медіа-проєкту "Арабатка.UA", створеного для підвищення туристичної привабливості, створили віртуальну екскурсію по Генічеську і Арабатській Стрілці.

Про це повідомляється на сайті Генічеської міської ради.

За основу взяті сферичні деталізовані 3D-панорами, зняті з висоти пташиного польоту. Віртуальна екскурсія створена для ознайомлення потенційних відпочивальників з місцями, які найбільше відвідують туристи. Але насправді така інтерактивна пригода буде цікава і жителям Херсонщини. 

У 3D-форматі візуалізовані такі локації Генічеська як Центральний міський пляж, сходи до нього і тематичний парк сімейного дозвілля Алея Казок. На окремій панорамі представлені мости на Арабатську Стрілку, де можна детально розглянути, як і звідки  в’їжджають на косу. Крім того, 3D-екскурсія дозволяє вирушити на всі три курорти коси – Генгірку, Щасливцеве та Стрілкове.

Особливу увагу приділено одному із найбільш мальовничих місць регіону – Рожевому озеру. Солону водойму з незвичайним кольором води представлено з чотирьох точок огляду, знятих на висоті  від 140 до 3 метрів.  

Вирушити у 3D-тур можна за посиланням: https://arabatka.ua/3d/

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ