Підтримати нас

На Херсонщині підліток отримав вогнепальне поранення

Автор статті
06 грудня 2021 08:30
862
Поширити:

Увечері 4 грудня до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до Скадовської лікарні доставлений 14-річний хлопець. Підліток отримав вогнепальне поранення лівої частини обличчя під час полювання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Згодом хлопець із районної лікарні був шпиталізований у дитячу обласну лікарню, де йому зробили операцію. Наступного дня поліцейські поспілкувалися  з потерпілим. Він  розповів, що був на полюванні разом із 28-річним дядьком. Чоловік під час засідки побачив, як злітає качка, спрямував рушницю в її бік, став супроводжувати її під прицілом за напрямком льоту та вистрелив. Та в цей час на лінії вогню опинився племінник, який і отримав кілька дробин в ліву частину обличчя.

Встановлено, що дядько під час полювання був тверезий та зброя офіційно зареєстрована. На час досудового розслідування рушниця вилучена та направлена на дослідження. Нині поліція встановлює всі обставини події. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження» та ст.264 ККУ «Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів». 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ