Підтримати нас

На Херсонщині електрики лишаються без роботи, а села - без електропостачання

Vgoru
Автор статті
10 липня 2022 11:00
1,200
Поширити:

Внаслідок бойових дій на Херсонщині, особливо в сільській місцевості, ситуація вже навіть перетнула межу, коли про неї можна було казати “катастрофічна”. Люди, які все ще залишаються у своїх домівках або ховаються в укриттях, потерпають від нестачі або повної відсутності водо-, газопостачання, мобільного зв'язку, від гострого дефіциту харчів та ліків.

Серед найлихіших негараздів - це відсутність електропостачання. Під час численних обстрілів артснаряди або їх уламки завдають величезної шкоди лініям електропередач та іншому обладнанню, а ремонтувати всі ці руйнування вже майже нікому. Адже фахівців - електриків - стає дедалі менше: хтось із сім'єю виїхав на підконтрольну територію, ба навіть за кордон, а хтось вимушений звільнятися. У тих селах та селищах, де до влади прийшли росіяни, таких працівників змушують розривати дійсні трудові угоди і працювати з окупаційною адміністрацією, на що погоджуються лише одиниці. 

Про це, зокрема, йдеться у дописі Оперативного угруповання військ “Каховка”, яке принагідно оприлюднило дуже ілюстративне відео.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ