Підтримати нас

На Арабатке история с кражей закончилась пшиком

Автор статті
23 жовтня 2019 06:00
760
Поширити:

На Арабатке история с кражей 3-х коммунальных домиков закончилась пшиком.

15 октября на КП «Арабатская стрелка» в Геническом районе приехала комиссия: советник главы Херсонской ОГА Кирилл Сергеев и депутаты облсовета. Как сообщает Херсон Онлайн, «прогулявшись по территории, гости почему-то решили, что кто-то «украл» домики. На место была вызвана полиция. 

Тем временем в соцсетях начали появляться гневные посты о том, как пропадают домики в КП (скрин поста Кирилла Сергеева прилагается).

Материалы внесли в ЕРДР. А уже 22 октября криминальное производство, внесенное в ЕРДР, закрыли в связи с отсутствием правонарушения.

Как сказано в постановлении, «в ході проведення огляду місця події, земельні ділянки, на яку вказували депутати, з якої пропали будинки, було встановлено, що на ній дійсно мається три бетонні платформи, на яких раніше розташовувались будинки. В ході застосування мобільного додатку було встановлено, що вказана земельна ділянка є приватною власністю… Також приблизно в 200 м від оглянутої території були виявлені три дерев’яні будинки, які були перенесені з оглянутої ділянки зі слів головного інженера КП їх власниками. В подальшому в ході допиту виконуючого обов’язки директора КП «Арабатська стрілка» було встановлено, що три перенесених деревних будинки їх власниками з території, яка знаходиться в приватній власності, не є власністю КП у зв’язку з закінченням договірних відносин, але знаходяться на його балансі, тому й були залишені на території бази до вирішення питання про їх зняття з балансу. Остання інвентаризація майна підприємства проводилася 1.10.2019, в ході якої будь-яких втрат та відсутності майна не виявлено».

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ