Підтримати нас

Місія здійсненна: як вибрати вдалий подарунок дівчині

Vgoru
Автор статті
13 січня 2021 15:29
1,263
Поширити:

Косметика, одяг, аксесуари — на перший погляд здається, що підібрати подарунок дівчині легко.

Але їй важливо отримати увагу та переконатися в тому, що ви її розумієте. Якщо давно знайомі й знаєте її захоплення — вибір буде простіший. Проте якщо не хочете зіпсувати дружні стосунки чи опинитися у френдзоні — доведеться замислитись. Щоб не витрачати багато часу на роздуми, скористайтесь готовим списком.

10 ідей унікальних подарунків для дівчини

Подарунок підібраний вдало, якщо він висловлює почуття та турботу, відповідає захопленням отримувача та викликає позитивні емоції. Вдалими варіантами будуть:

  1. Майстер-клас, який допоможе розвинути вже набуті раніше вміння або освоїти нове, що так давно вона хотіла. Наприклад, урок улюбленого напрямку танців, фотографії чи обробки зображень, курс по приготуванню десертів тощо.

  2. Фотосесія. Кожна дівчина мріє мати професійні кадри в чарівному образі та атмосферній локації.

  3. Речі, які вона давно хотіла — професійна косметика, догляд за волоссям, прикраси, сумочка або парфум.

  4. Сертифікат стане доречним подарунком, якщо ви не впевнені із вибором предмету з попереднього пункту.

  5. Набір книг улюбленого автора. Приємною несподіванкою стануть майбутні обговорення прочитаних творів.

  6. Пригоди. Стрибок адреналіну та викликані емоції залишаться в пам’яті надовго в будь-кого. Як варіанти — екстремальне водіння, стрибок з парашутом чи квест-кімната.

  7. Одяг або аксесуари з оригінальним принтом. Вона зрадіє предмету гардеробу, підібраному спеціально їй. Це може бути світшот або шкарпетки з улюбленим героєм, браслет з гравіюванням — пригадайте захоплення дівчини й усе вийде!

  8. Предмет інтер’єру. Створення затишку — це турбота, тому сміливо обирайте аромосвічки, дифузор з набором ефірних олій, теплу ковдру чи лампу.

  9. Портрет. Суперідея, якщо вмієте малювати, в іншому випадку його завжди можна замовити.

  10. Подарунковий бокс-сюрприз, який може складатися із фруктів, солодощів, косметики чи інших корисних дрібничок.

Яким би складним не був вибір подарунка, зважайте на захоплення і бажання ваших близьких. З'явилася нова ідея — запишіть її. Будете мати список — не розгубитесь і завжди буде запасний варіант.

Як викликати «вау» подарунком

Помітили, що деякі ідеї зі списку вище напряму пов’язані з емоціями? Річ у тім, що завдання подарунку принести не лише користь, а й позитивні враження. Хочете, щоб ваш подарунок назавжди запам’ятався? Звертайтесь по допомогу до команди bodo. На їх сайті знайдете понад 700 варіантів подарунків-вражень на суму від 300 грн. Вони розміщені у 22 категоріях, серед яких адреналін, краса, творчість, романтика та інше.

Прикладом емоційного подарунка дівчині може стати політ на літаку над Дніпром. Це можливість помилуватися київськими пейзажами на висоті 300 м над рівнем моря, перебороти страх висоти та навіть відчути себе в ролі пілота! Так, ви правильно зрозуміли — буде можливість керувати справжнім літаком. Розділіть з дівчиною нові неймовірні враження!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ