Підтримати нас

Мешканців Каланчацького району захистить самооборона

Автор статті
26 грудня 2015 06:45
688
Поширити:

Рішення про створення загону самооборони було прийнято під час віче за участю активістів з різних населених пунктів району, яке відбулося на площі в смт. Каланчак.

На народних зборах також були присутні керівники Головного управління Нацполіції в області, начальник Новокаховського відділу поліції, керівники прокуратури Каланчацького району, райдержадміністрації та помічники народних депутатів.

Жителі району виступили проти дій групи людей, які вчиняють хуліганські дії та постійно порушують спокій громадян. Нагадаємо, що слідче управління ГУНП в області розслідує факти грабежу, нанесення легких тілесних ушкоджень і погрози вбивством, вчинені групою людей у ​​камуфляжній формі. В даний час встановлені їх особистості. Проводиться перевірка.

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Херсонській області Олександр Анохін, до складу громадського формування з підтримки публічної безпеки і порядку увійшли активісти з числа місцевих жителів: ветерани Афганістану, бійці АТО, мисливці та просто небайдужі люди. Спільно зі співробітниками поліції вони патрулюватимуть вулиці районного центру і сіл, попереджатимуть злочини та правопорушення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ