Підтримати нас

Мангера повезли до Києва на суд

Автор статті
16 червня 2020 08:21
740
Поширити:

Сьогодні близько 7 ранку в Херсоні затримали голову обласної ради Владислава Мангера, його підозрюють у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Про це повідомляють у Генпрокуратурі.
Наразі Мангера везуть на суд до Києва, де йому обиратимуть запобіжний захід - прокурори просять тримати його під вартою без можливості внесення застави.

Раніше Мангера вже затримували, але торік він вийшов із СІЗО під заставу. Проте такий запобіжний захід наразі "не виконує завдань кримінального провадження та не дозволяє запобігти можливому скоєнню нових кримінальних правопорушень", - кажуть в ГПУ.

У відомстві додають, що з боку Мангера є спроби незаконного впливу на свідків шляхом погроз їм та членам їхніх сімей.

Дозвіл на нове затримання Мангера суд дав після того, як напередодні він не зявився на судове засідання в Печерському суді Києва, бо перебував у кардіологічному диспансері через проблеми з серцем.

Незалежний експерт, якого залучили прокурори, зясував, що Мангера можна транспортувати до Києва за присутності лікаря. Адже стан його здоровя абсолютно дозволяє йому подорожувати до столиці, - повідомили вчора у фейсбук-спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк".

Мангера підозрюють у тому, що він організував напад за змовою з помічником-консультантом депутата Херсонської облради Олексієм Левіним.

Водночас сам Владислав Мангер і його адвокати усі звинувачення відкидають.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ