Підтримати нас

Китайський новачок учетверо (!) знизив вартість на торгах «Укргазвидобування»

Автор статті
20 липня 2018 11:00
758
Поширити:

Відбувся тендер щодо випробування свердловин за 54 мільйони.

ПАТ «Укргазвидобування» 13 липня за результатами тендеру замовило компанії «Zhongman Petroleum and Natural Gas Group Corp., Ltd» (Китай) послуги з освоєння та дослідження свердловин на $1,69 млн, або 54,44 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро», передає сайт НашіГроші.

До травня 2020 року проведуть випробування 50 свердловин на родовищах у Харківській та Полтавській областях. Перелік послуг включає освоєння, очищення, криві відновлення тиску, режим стабілізації та відбір глибинних проб.

Очікувана вартість закупівлі становила 219,50 млн грн. Під час торгів переможець упав у ціні вчетверо. Причому суперники теж суттєво знизили свої пропозиції – від чверті до 2,5 разів, але все одно програли китайській фірмі «Zhongman Petroleum and Natural Gas Group Corp., Ltd» («ZPEC»), власниками якої є Чжу Фенсю і Лі Чунді з Китаю та яка вперше отримала підряд в Україні.

Конкурентами були ТОВ «Везерфорд Україна», ТОВ «Шлюмберже Сервісез Україна», «Techno Canada Inc» (Канада), «Expro Eurasia Limited» (Британія), ТОВ «Трайдент-Юг», «Melyfurasi Informacio Szolgaltato KFT Geoinform Ltd» (Угорщина) і «Hilong Oil Service & Engineering Co., Ltd» (Китай).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ