Підтримати нас

Куди поїхати у відпустку в червні?

Vgoru
Автор статті
24 травня 2021 15:14
1,603
Поширити:

Наближення літнього сезону викликає багато трепету і надій: нарешті можна буде вирушити у відпустку, відвідати інші країни, не просто вибратися на вихідні на дачу, а повноцінно відпочити в гарному готелі 7-8 ночей. Багато туристів планують свою відпустку саме на червень, щоб знайти вигідні пропозиції і ні в чому собі не відмовляти.

Буває складно визначитися з країною прибуття. Курорти Єгипту, Греції, Іспанії, Хорватії та Грузії здаються однаково привабливими. Сьогодні постараємося розібратися, де і чому відпочинок у червні вийде дійсно хорошим.

Греція

Серед грецьких островів можна знайти місця для чудового романтичного відпочинку, відпустки всією сім'єю і яскравих молодіжних гулянок. Високий сезон швидко набирає обертів і до початку літа на материковій частині країни вже нестерпно жарко, але на островах Родос, Кос, Крит тримається більш комфортна температура.

Великий шанс знайти гарячі путівки – від вигідного за ціною туру точно не варто відмовлятися, адже відпочинок у Греції – це завжди гарна ідея. Нудьгувати тут точно не доведеться, можна безкінечно насолоджуватись красою місцевої природи, вивчати стародавні руїни і бродити затишними вузькими вуличками старих міст. 

Іспанія

Запальна та пристрасна Іспанія порадує теплою погодою – вода температури парного молока буди приваблювати на пляж кожного дня. Довгі літні вечори і безсонні веселі ночі – Іспанія готова запропонувати багато цікавого для туристів. Особливо тут сподобається любителям активного відпочинку – катання на водних лижах та гідроциклах, дайвінг, віндсерфінг, захоплюючі екскурсії до місцевих визначних пам'яток – усе це зробить відпочинок в Іспанії ще цікавішим.

До речі, напрямок може бути цікавим ще й тим, що в Барселоні в цей період проходять великі фестивалі, наприклад, електронної музики і мультимедійних мистецтв. Напевно, усім поціновувачам даних напрямків буде цікаво побувати тут. А в кінці червня в Барселоні проходить фестиваль театру, музики і танцю El Grec.

Єгипет

Для сімей з дітьми до літа високий сезон в Єгипті добігає кінця, температура вище +30 не дуже добре позначається на відпочинку дітей та літніх людей. Але здорова і сильна молодь не втрачає шансу відпочити в спекотному сонячному Єгипті і привезти з поїздки масу яскравих спогадів. Аквапарки, велнес-центри, термальні джерела і море згладжують враження від спекотного літа.

Багато хто не ризикує вирушити в таку спеку на екскурсію по пустелі, але не варто упускати можливість відвідати острів Фараонів, національний парк Рос-Мохаммед, зануритися в море з аквалангом в Шарм-Ель-Шейху. Ще один плюс даного напрямку – вигідні путівки «все включено», всього за 800$ на двох можна відпочити в готелі 5 *.

Грузія

Ну хто з нас не чув про всесвітньо відомому грузинську гостинність. Тут туристів зустрічають у кращих традиціях, пригощають смачними винами, ситними хачапурі та хінкалі, місцевими фруктами. Можна не просто приїхати відпочивати на Чорне море, а й об'їздити всю країну на машині, орендувавши її прямо в аеропорту.

Ця країна прославилася за рахунок різноманітних курортів, лікувально-грязьових і гірськолижних. Влітку вибір падає на курорти Зелений мис, Батумі, Гріголеті або Анаклія. Усе узбережжя забудовують готелями і об'єктами туризму, а тому проблем з вибором путівки на відпочинок у червні точно не виникне. 

Хорватія

Як про країну з потужним туристичним потенціалом, про Хорватію дізналися зовсім недавно. А між іншим, вона володіє більш ніж 1000 островів і відома як одна з найбільш екологічно чистих країн світу, тому цей варіант можна і потрібно розглядати в якості місця для гарної засмаги і безтурботного релаксу. Курорти Хвар, Істря і Даламація очікують туристів зі всього світу. Легко можна поєднувати розслаблений пляжний відпочинок з водними розвагами.

Перший місяць літа знаменує початок нового сезону відпусток і радує мандрівників широким вибором місць пляжного відпочинку. Не пропустіть можливість знайти і забронювати тури за вигідною ціною – раннє бронювання сильно виручає туристів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ