Підтримати нас

“Кристал” і сумнівні суддівські рішення: чергова поразка з присмаком скандалу

Автор статті
12 жовтня 2020 11:00
655
Поширити:

Херсонський “Кристал” після вимушеної паузи, викликаної виявленням хворих на COVID-19, повернувся до змагань у Першій лізі Чемпіонату України з футболу.

Суперником минулої неділі стала луцька “Волинь”, яку шанувальники футболу добре знають по виступах у вищому дивізіоні. Крім того, цей матч став дебютним для Сергія Валяєва на чолі херсонців.

Відзначимо,  через карантинні обмеження Валяєв не міг розраховувати на Терзі, Чернишова, Бондаренка, Восконяна, Головкіна та Лаптєва. Тому в бій екстрено був кинутий Карась, а з другого тайму - Цибульский і Мартян. За перші 45 хвилин у команди Валяєва було декілька нагод повести в рахунку, але удари Барладима, Гливого і Семенини  заблокували захисники. Водночас “Волинь” також не реалізувала свої шанси - удар Кизилатеша влучив у стійку з зовнішнього боку, а ще один удар з лінії воріт вибив Малиш.

По перерві гра суттєво змінилася: у першу чергу, за рахунок обопільних гострих атак. “Кристал” навіть забив: учетверте в сезоні відзначився Гливий, але рефері взяття воріт скасував. У відповідь “Волинь” заробила пенальті: навіс від Цюпи, на думку арбітра, влучив у руку Карасю. З “точки” Сікорський пробив чітко в кут - 1:0.

“Кристал” не зупинявся навіть після такого сумнівного рішення арбітра. Семенина зі штрафного влучив у стінку, постріл Малиша забрав воротар Леванідов, а ще в одному епізоді Барладим впав у штрафній гостей, проте суддя пенальті не призначив. Наприкінці гри “Кристалу” так і не вдалося витягнути матч до перших очок у новому сезоні.

Отже, після перших 5 матчів у Чемпіонаті України з футболу в першій лізі “Кристал” не отримав жодного очка і посідає останнє, 16-те, місце в турнірній таблиці. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ