Підтримати нас

Кримінальна хроніка: на Херсонщині майже щодня крадуть мопеди

Автор статті
30 вересня 2020 06:04
725
Поширити:

У Нацполіції Херсонської області повідомили про події в регіоні минулої доби. Зокрема, відділ комунікації  поліції повідомляє, що впродовж доби поліцейські отримали 603 звернення від громадян, серед них - 102 з ознаками криміналу. 

В області сталося дві ДТП, в одній із них загинула людина, ще одна особа травмована. 126 адмінпротоколів склали працівники патрульної поліції за порушення ПДР, з них 11 - на пияків за кермом. 

Величезною “популярністю” серед крадіїв користуються в цьому році мопеди: на Херсонщині їх крадуть ледь не щодня. Зокрема, це стосується мопедів марки “Сузукі”. От і минулої доби на Голопристанщині в місцевого мешканця невідомий поцупив японський транспортний засіб. 

Також в обласному центрі 60-річна жінка заявила копам, що невідомий проник до її квартири і вкрав 1500 гривень. 

За цими фактами проводиться службове розслідування.

Не змогла терпіти. У Херсоні 15-річна дівчина відмовилася повертатися в родину

Працівники ювенальної превенції продовжують допомагати 15-річній дівчинці з Херсона, яка місяць тому стала жертвою домашнього насильства. Тоді стало відомо, що неповнолітню били та принижували рідний батько і дядько. Вона  звернулася до ювенального поліцейського і розповіла про знущання, при цьому виглядала вкрай виснаженою та важила менше за норму. Дівчина не схотіла вертатися жити до батька, повернутися до нормального життя їй допомогли працівники відділу ювенальної превенції та служби у справах дітей Корабельного району. 

Поліцейські організували серед колег збір речей та харчових продуктів. Правоохоронці продовжують опікуватися долею школярки і нині спільно зі службою у справах дітей допомогли їй в оформленні реєстрації та паспорта громадянина України, адже рідний батько не подбав про це. Дівчина обрала для себе одне з професійно-технічних училищ та мешкатиме в гуртожитку. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ