Підтримати нас

Кримінальна доба Херсонщини. В обласному центрі адміністраторка магазину затримала дівчину, яка намагалася вкрасти товар

Автор статті
29 жовтня 2020 08:00
607
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів  поліції в Херсонській області надійшли 593 заяви і повідомлення, серед яких 109 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої дві людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 125 адміністративних протоколів, з них 10 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У чергову частину Херсонського відділу поліції зателефонувала 40-річна адміністраторка одного з магазинів, яка повідомила, що самотужки затримала невідому дівчину: та намагалася вкрасти товар на суму близько тисячі гривень. 

Увечері до Великолепетиського відділення поліції звернувся 27-річний місцевий мешканець, у гостях в якого перебував односелець. Після його гостин заявник виявив зникнення 100 доларів США та тисячі гривень з кишені куртки, що висіла на вішаку. 

Також до поліції зателефонувала 66-річна жителька Суворовського району, яка розповіла, що невідомі зловмисники розбили вікно в сараї заявниці та викрали звідти інструменти, одяг та інші особисті речі. 

За всіма фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ