Підтримати нас

Кримінал на Херсонщині: крадії, грабіжники і смертельна ДТП

Автор статті
05 жовтня 2020 06:17
478
Поширити:

Нацполіція Херсонщини повідомила про найважливіші події кримінального характеру минулої доби. Так, як інформує відділ комунікації, до поліцейських підрозділів надійшло 429 заяв і повідомлень, серед них 47 - з ознаками кримінальних правопорушень. 

 

Зареєстровані дві дорожньо-транспортних пригоди, в результаті яких три людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху патрульні склали 106 адмінпротоколів, з них 3 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Близько четвертої ранку 4-го жовтня до поліції звернувся 34-річний житель мікрорайону «Таврійський» обласного центру. Чоловік розповів, що дві години тому неподалік від його будинку невідомий зловмисник вдарив заявника та відібрав сумку, в якій було 100 гривень, мобільний телефон та годинник. 

Також вранці в Каланчацьке відділення поліції звернулась 80-річна мешканка райцентру, до будинку якої протягом останніх двох годин проник невідомий злодій та викрав гроші -  близько 10 тисяч гривень. 

Крім того, у Новій Каховці у 46-річного місцевого мешканця вночі невідомі незаконно заволоділи автомобілем  «ВАЗ-2101». За всіма цими фактами проводиться перевірка.

Смертельний мотопробіг у Чулаківському районі

Кожного дня на Херсонщині відбуваються дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмуються і гинуть люди. Так, минулої п'ятниці близько опівдня в Чаплинське відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим - в результаті наїзду на дерево загинув мотоцикліст. Зараз поліція проводить досудове розслідування кримінального провадження, відкритого слідчим управлінням обласного главку поліції.  

Дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік від села Строганівка. На її місці поліцейські встановили, що 23-річний житель села рухався на мотоциклі «Honda Hornet 600» в напрямку села Павлівка. Попередньо з’ясовано, що водій не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де  зіткнувся з деревом. Мотоцикліст отримав травми, несумісні з життям, і помер на місці пригоди.

За словами начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитра Думанського, поліцейські також з’ясували, що водій купив мотоцикл нещодавно. Цей транспортний засіб належить до категорії спортивних і досить потужний. Можливо, молодий чоловік не врахував цих особливостей і не втримав мотоцикл на дорозі.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Призначене проведення ряду експертиз. Ведеться слідство.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ