Підтримати нас

“Кристал” завершив футбольний рік жахливою поразкою у “південному дербі”

Автор статті
30 листопада 2020 15:45
637
Поширити:

Неоднозначним видався 2020 рік для херсонського "Кристала". З одного боку, навесні, не зігравши жодного матчу, команда все ж опинилася в першій лізі, про яку вболівальники мріяли багато років.

Цього разу херсонцям допоміг багаж минулого сезону, який вони завершили на другому місці в групі "Б" другої ліги Чемпіонату України з футболу. Продовжувати турнір Українська асоціація футболу не стала через карантин - і "Кристал" автоматично підвищився в класі.

Однак, потрапивши в компанію більш солідних суперників, "зелено-сині" загрузли в чорній смузі невдач, яка до кінця першої половини нинішнього сезону так і не завершилася. "Кристал" уже в другому раунді вилетів з Кубка України, а в розіграші чемпіонату в першій лізі примудрився 14 разів програти. При цьому виграли херсонці всього раз і ще один раз зіграли внічию. Результат - 4 очка після 16 турів і "законне" 16-е (останнє) місце в турнірній таблиці.

Прикру і жирну крапку на першій половині сезону "Кристалу" поставило гнітюче фіаско від "заклятих друзів" із сусіднього Миколаєва. 30 листопада, виступаючи в гостях, херсонці вийняли зі своєї сітки одразу шість сухих м'ячів. До речі, за цим показником - пропущені м'ячі - "Кристал" теж далеко позаду всіх...

Відданим шанувальникам команди залишається сподіватися, що в міжсезоння в клубі кардинально переглянуть підхід до виступів у першому дивізіоні. Можливо, допомогти в цьому зможе і нове керівництво міста, і новообрані депутати міської ради, - адже, не будемо забувати, клуб перебуває в комунальній власності.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ