Підтримати нас

“Кристал” з розгромним рахунком поступився в Дніпрі

Автор статті
17 серпня 2021 12:30
875
Поширити:

Справжньою катастрофою завершився виїзний матч херсонського "Кристала" в Дніпрі.

Суперником "синьо-зелених" виступала місцева команда "Перемога", яка дебютує у другій лізі Чемпіонату України з футболу. Проте  перед стартом сезону цей клуб поповнився багатьма досвідченими гравцями, які й задавали тон у звітній зустрічі.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь господарів: відзначилися Кіча та Радченко. У другій половині матчу "Перемога" і зовсім "дотиснула" херсонців: голи забивали все ті ж Кіча та Радченко, а також Валєєв. Підсумок - 5:0 не на користь херсонського клубу.

Коментуючи поразку, головний тренер південців Юрій Куліш зазначив:

Через те, що підготовка до сезону почалася досить пізно, підготувати команду та вивести її у потрібні кондиції неможливо. Наслідком чого у нас пішли травми, гравці молоді та ще не звикли грати в такому режимі та швидкостях, вони просто не витримали як психологічно, так і фізично. Перед виїзним матчем з "Перемогою" ми фактично мали переповнений лазарет. Із 21 заявленого футболіста на сезон у нас фактично були відсутні шестеро гравців. 

Матч у Дніпрі показав наші слабкі місця. Сподіваюся,  хлопці також отримали "холодний душ" та зрозуміють свої помилки в грі з більш досвідченими футболістами.

 

Більше новин Херсона читайте в нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ