Підтримати нас

“Кристал”: від сенсаційної перемоги до чергової поразки

Автор статті
30 серпня 2021 07:30
849
Поширити:

Розіграш Чемпіонату України з футболу у другій лізі набирає обертів. Команди зіграли вже шість турів, і тепер можна робити певні прогнози.

Минулого тижня в лізі  зіграли одразу два тури. У домашньому матчі з клубом "Полтава" херсонський "Кристал" створив справжню сенсацію, розгромивши гостей з рахунком 6:0.

У цей день підопічним Юрія Куліша вдавалося буквально все. Спочатку "допомогли" полтавці: вже на 9-й хвилині Олександр Томенко зрізав м'яч у ворота своєї команди. Але вже на 18-й хвилині гравець "синьо-зелених" Іван Козак подвоїв перевагу, а на 25-й Владислав Кушнір зробив рахунок 3:0. На цьому перший тайм не закінчився: на 34-й хвилині м'яч у сітку воріт "Полтави" відправив досвідчений нападник "Кристала" Іван Гливий.

Після перерви “кристалівці” не зменшили обертів. Кушнір з пенальті зробив рахунок зовсім непристойним для "Полтави" - 5:0. А коли часу вже майже не залишалося (суддя додав одразу сім хвилин після видалення гравця гостей Максима Горжуя), Максим Крутін реалізував ще один удар з "точки". Підсумок - розгром суперника з рахунком 6:0. Цей результат став рекордним для "Кристала" за останні три сезони.

Через кілька днів херсонці вирушили до Маріуполя на гру з "Ярудом". Тут, на жаль, усе склалося зовсім не так, як у попередньому матчі. Вже у першому таймі господарі зуміли засмутити херсонців: двома точними ударами відзначилися Данило Литовченко і Владислав Сандрак-Винницький. Гра була жорсткою, а іноді навіть грубою: рефері вилучив по гравцю з кожної команди. Крім того, він продемонстрував одразу 9 жовтих карток.

У другому таймі "синьо-зелені" нічого не зуміли протиставити господарям і у підсумку програли з рахунком 0:2.

Також у шостому турі сімферопольська "Таврія" зіграла з лідером першості, командою "Балкани", внічию - 1:1, а "Енергія" з Нової Каховки на виїзді здолала все той же ФК "Полтава" з рахунком 3: 2.

Після шести турів "Кристал" йде на 14-му місці, "Енергія" займає дванадцяту позицію, а "Таврія", яка прагне вийти в першу лігу, зміцнилася на восьмій сходинці турнірної таблиці.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ