Підтримати нас

“Кристал” вдруге в сезоні переміг київську “Оболонь”

Автор статті
05 травня 2021 09:01
1,082
Поширити:

Усього лише дві перемоги здобув херсонський "Кристал" у нинішньому сезоні Чемпіонату України з футболу в першій лізі. І треба ж такому статися, що обидва рази херсонцям програла київська "Оболонь"!

Першу поразку ця команда зазнала від "Кристала" восени минулого року. І ось - матч 24-го туру в Херсоні, і знову успіх на боці нашої команди.

Хоча все складалося в грі досить драматично, і нічого не віщувало тріумфу "синьо-зелених". Адже вже на 25 хвилині гості реалізували пенальті (до речі, "Кристал" майже в кожному матчі отримує в свої ворота удар із "точки", і далеко не завжди рішення арбітрів здаються справедливими).

"Кристал" після пропущеного гола активізувався, і через 6 хвилин Вакуленко ударом головою рахунок зрівняв.

Після перерви "Оболонь" залишилася в меншості - суддя видалив після другої жовтої картки захисника киян Покотилюка. І одразу "Кристал" вийшов вперед після штрафного - на добиванні зіграв Тітієвський.

Здавалося, можна було перевести гру в спокійне русло, але херсонці знову порушили правила у власному штрафному майданчику, і гравець "Оболоні" Мурза зробив рахунок 2:2.

Але господарі не могли упустити прекрасний шанс "дотиснути" київську команду в меншості, і на 78 хвилині після кутового Дмитренко поставив крапку в грі - 3:2 на користь "Кристала".

Ця перемога стала першою для "синьо-зелених" на своєму полі і першою за керівництва  Вадима Євтушенка.

Наступний матч "Кристал" зіграє в Рівному проти місцевого "Вереса".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ