Підтримати нас

“Кристал” розгромно поступився у Горішніх Плавнях

Автор статті
26 квітня 2021 06:52
893
Поширити:

Навіть змінивши майже весь склад і тренерський штаб, херсонський "Кристал" продовжує стрімке падіння в розіграші Чемпіонату України з футболу в першій лізі.

У двадцять третьому турі наші земляки зустрічалися на стадіоні "Юність" у Горішніх Плавнях з місцевою командою "Гірник-Спорт". У першому таймі гра була рівною: обидві сторони обмінялися кількома небезпечними моментами, хоча гольовими їх назвати було б важко. Проте потрібно визнати, що "Кристал" часом виглядав досить непогано. Помітно лише, що у команди не виходить швидкий вихід з оборони в атаку і не дуже щастить з останнім пасом.

Після перерви "синьо-зелені" навіть заволоділи в гостях ініціативою і почали брати в облогу ворота "Гірника". Але перші двадцять хвилин господарі вистояли, а потім голи, як із рогу достатку, посипалися у ворота херсонців.

Найприкріше, що всі вони вийшли як під копірку. До того ж "Кристал" пропустив три м'ячі всього лише за дев'ять хвилин.

Спочатку з лівого флангу подав Романов, і Тимошенко замкнув навіс. Проходить усього-навсього хвилина - і знову лівий фланг херсонців "горить", знову навіс, і тепер уже Твердохліб з подачі Лукаса головою вражає ворота південців. Через кілька хвилин - чергове "дежавю": знову навіс зліва, і Лукас Вентура знову-таки головою забиває третій м'яч.

У кінці гри  команди заспокоїлися, бо результат був очевидний для всіх.

Після 23 туру "Кристал" з 6 очками продовжує перебувати на останньому місці в турнірній таблиці. Від найближчої команди - "Прикарпаття" - херсонців відокремлює цілих дванадцять очок. А ось "Гірник-Спорт" поліпшив свою позицію: обігравши "Кристал", ця команда піднялася на дев'яте місце.

У наступному турі "синьо-зелені" зустрінуться на своєму полі з "Оболонню", що займає сьоме місце. Цікаво, що саме цю команду "Кристал" обіграв восени з рахунком 1:0, і це поки що єдина перемога херсонців у турнірі.

Матч відбудеться на стадіоні "Кристал" у п'ятницю, 30 квітня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ