Підтримати нас

“Кристал” поповнили вісім нових гравців

Автор статті
04 березня 2021 10:00
900
Поширити:

Перед відновленням сезону в Першій лізі "Кристал" уклав контракти одразу з вісьмома новими футболістами.

Гравцями херсонського клубу стали воротар Вадим Солдатенко (попередній клуб - "Авангард"), захисник Єгор Смірнов ("ВПК-Агро"), півзахисники Тимур Гогітідзе (у минулому сезоні грав за "Олександрію" U-19), Олег Дмитренко ("Черкащина"), Олександр Максименко ("Таврія-Сімферополь"), Ярослав Плечій ("Авангард-2" Краматорськ) і Олександр Тарасенко ("Вовчанськ"), а також нападник Євген Кателін («Кривбас»). Усі вони підписали з "Кристалом" контракти до кінця сезону.

Між тим, покинули команду взимку 14 гравців, що виходили на поле в матчах чемпіонату.

Вочевидь, попри поповнення, про яке йшлося вище, футболістів “Кристалу” все ще бракує, і мова не лише про кількість, а й про якість. Адже в оновленому складі дуже мало гравців, які мають досвід виступів у першій лізі. Тож, напевно, вболівальники чекають, що найближчими днями "Кристал" продовжить зміцнення складу. 

Змагання у першій лізі поновляться 19 березня: "Кристал", який перебуває на останньому місці, прийматиме на власному полі лідера турнірної таблиці - "Агробізнес”. «Кристал» у перших 16 поєдинках набрав лише 4 очки і замикає турнірну таблицю першої ліги.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ