Підтримати нас

“Кристал”: два матчі на фоні втоми

Автор статті
21 лютого 2022 11:30
1,108
Поширити:

Херсонський "Кристал" продовжує інтенсивно готуватися до продовження сезону в групі "Б" другої ліги Чемпіонату України з футболу. Команда проводить уже не один, як це було ще у січні, а два контрольні матчі на тиждень.

Фахівці відзначають, що з кожною новою зустріччю ігровий малюнок “синьо-зелених” стає все стрункішим, а футболісти, основну частину яких складає місцева молодь зі спортивних шкіл, поводяться на полі дедалі впевненіше. Проте матчі відбуваються зі змінним успіхом. Ось і остання гра з "Хліборобом" із Нижніх Торгаїв склалася для херсонців не найкраще. Гості-аматори (матч відбувся на резервному полі стадіону “Кристал”) цього разу грали “першим номером” та мали досить відчутну перевагу. У результаті вони забили по голу у кожному з таймів. У першій половині зустрічі "Хлібороб" досяг успіху після швидкої контратаки правим флангом, а в другому таймі непорозуміння між захисником і воротарем "Кристала" призвело до другого голу. Херсонці, своєю чергою, забитими голами у воротах суперника не відзначились.

Декількома днями раніше "Кристал" зумів дати бій одному з сусідів і по регіону, і по турнірній таблиці в другій лізі - новокаховській "Енергії". Пропустивши два голи у першому таймі, підопічні Юрія Куліша вже на початку другої половини зустрічі зуміли відновити рівновагу. Голи прийшли завдяки автоголу гравця “Енергії” та влучному удару Ступника.

Коментує головний тренер “Кристала” Юрій Куліш:

Зараз у нас не стоїть завдання готуватися до конкретного матчу. Тижневий цикл 14-20 лютого пройшов під знаком величезних навантажень. Видно було, що футболісти були втомлені. Саме таке завдання і стояло: грати на тлі втоми, бо у підготовці застосовується швидкісно-силова методика. Щодо матчу з “Хліборобом”, то, попри поразку, грою я задоволений.

Також Куліш додав, що найближчим часом буде розглянуто питання про запрошення до лав “Кристала” ще двох-трьох досвідчених виконавців: адже у другій лізі на одних лише “необстріляних” юніорах далеко не поїдеш.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ