Підтримати нас

Кримінальна доба Херсонщини: смертельна ДТП і крадіжки

Автор статті
30 грудня 2020 09:43
599
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів  поліції в  області надійшли 594 заяви і повідомлення, серед яких 82 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це відомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

 

Зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких одна людина загинула та один чоловік був травмований. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 86 адміністративних протоколів, з них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Білозерське відділення поліції звернувся 31-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що вночі невідомий незаконно заволодів мопедом "Хонда Такт-30", який заявник залишив на своєму подвір’ї. 

У Корабельне відділення поліції звернувся 29-річний житель Житлоселища. Невідомі викрали з автомобіля заявника «Део Сенс» акумулятор та гроші. 

У чергову частину Олешківського відділення поліції зателефонував 42-річний житель села Великі Копані. Він розповів, що невідомі,  пошкодивши замки,  проникли в будинок заявника, в якому проводяться ремонтні роботи, та викрали будівельні інструменти. 

За цими фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ