Підтримати нас

Кращі фотографії «Вгору» в 2015 році

Автор статті
31 грудня 2015 12:00
583
Поширити:

Ось і промайнув 2015 рік – наче один день. Для когось він був успішним у кар’єрі  чи у коханні, для когось шаленим, повним подорожей та пригод, а для когось спокійним та розміреним. Яким же він був для нашої Херсонщини, для нашого рідного міста?

Увесь рік ми старанно працювали  – вели розслідування, вишукували найправдивіші факти, висвітлювали культурні події міста та області, та врешті-решт робили цікаві новини для вас, наших читачів.

В останні дні року ми вирішили згадати, як це було. На кращих фотографіях, що надруковані у “Вгору” в 2015 – наші спогади, наша історія.

Тож давайте разом згадаємо, яким був цей рік, чим він нас здивував, а чим приголомшив, від чого ми плакали, а від чого могли розсміятися, і що назавжди залишиться у нашій пам’яті.

Команда “Вгору” знову стала чемпіоном! Гравці вибороли перехідний кубок з волейболу херсонської міської організації фізкультурно-спортивного товариства “Спартак” у 2014. А у 2015 ще раз підтвердили звання переможців!

Цього року свій день народження наше місто святкувало цілий тиждень. Херсонцям влаштували справжній  калейдоскоп різноманітних фестивалів, один із яких – “Парад карапузів”.

Трійця – одне з чудес, коли Дух святий сходить на нас. Цього року свято було шалено квітуче та яскраве.

Чим пахла минула осінь? Надією. Вона так пахне щороку, але цього разу по-особливому. Надією на якнайшвидший мир, на якнайшвидше процвітання країни і улюбленого міста.

Ми єдина держава-не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається День Європи. Ми хочемо в Європу. І не дозволимо нікому вирішувати за нас нашу долю.

Цього року травневі свята супроводжували  душевні виступи народних колективів у міському парку.   

Завдяки таким небайдужим людям, як Еліко Маркелія, кожен візит до кінного клубу для дітлахів наче свято.

Наші солдати кинули все і вирушили на фронт захищати майбутнє своєї країни, свого народу. А вдома на них з нетерпінням чекають сини і доньки.

Офіційний старт набору до херсонської патрульної поліції розпочався 15 вересня.

Емоційні спортсменки. Кароліна Савченко переживає перипетії зустрічі навіть на лавці запасних.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ