Підтримати нас

Крадіжки та інтернет-афера: кримінальна хроніка Херсонщини

Автор статті
18 квітня 2019 05:29
741
Поширити:

У середу, 17 квітня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 509 заяв і повідомлень, серед яких 137 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 135 адміністративних протоколів, з них 12 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. Чоловік розповів, що замовив чотири автомобільні диски на одному з Інтернет-сайтів. Гроші в сумі 5600 гривень перерахував продавцеві, але товар й досі не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 70-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що невідомі проникли в його гараж та викрали зварювальний апарат. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Горностаївського відділення поліції зателефонував 41-річний мешканець одного з селищ району. Чоловік розповів, що невідомі злодії проникли на подвір’ї його будинку та викрали будівельні інструменти.  За даним фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ