Підтримати нас

Корисні властивості чаю з бергамотом

Автор статті
28 липня 2019 10:30
1,774
Поширити:

Чай з бергамотом є однією з найбільш популярних варіацій напою в світі.

На думку лікарів, такий чай можна пити не тільки з-за його приголомшливих смакових якостей, а й за цілющі властивості.

Експерти виділили 9 корисних якостей для здоров’я:

1. Зміцнює імунітет. Бергамот має також прекрасну противірусну і жарознижуючу властивість, так що насолодитися кухликом чаю можна як у період загострення інфекцій, так і при застуді.

2. Зміцнення серцево-судинної системи. Для роботи серця корисно випивати три чашки в день. Така корисна звичка ще допоможе налагодити рівень холестерину в крові.

3. Позбавлення від зайвих кілограмів. Вважається, що панацеєю від ожиріння виступає тільки зелений чай, однак разом з бергамотом можна також допомогти фігурі знайти бажану форму. Добре справляється з поставленим завданням при додаванні лимона.

4. Профілактика онкології. Чай з бергамотом – антиоксидант, який бореться з вільними радикалами, що захищає організм від раку.

5. Тонус. Прекрасний спосіб підбадьоритися з користю для здоров’я. Напій також містить кофеїн в невеликій кількості, що допоможе поліпшити самопочуття після важкого дня.

6. Проти поганого настрою. Бергамот володіє дивовижним ароматом, здатним позитивно впливати на нашу підсвідомість. Його використовують навіть в ароматерапії. Допомагає простіше справлятися зі стресом і депресією, а також позбавляє від поганого настрою.

7. Користь для шлунково-кишкового тракту. Чай з бергамотом спрощує процес травлення, бореться з внутрішніми паразитами, а також може зупинити діарею. На думку фахівців, якщо пити напій регулярно, то проблем з кишечником і зовсім не виникне.

8. Стан ротової порожнини. Вхідні до складу бергамоту активні речовини чудово борються з різними інфекціями, а також захищають від карієсу і будь-яких інших проблем із зубами.

9. Загальне оздоровлення організму. Якщо пити чай з бергамотом на постійній основі, то можна повноцінно поліпшити стан здоров’я, не вдаючись до допомоги яких-небудь біологічно активних добавок.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ