Підтримати нас

Коронавірусний апокаліпсис

Автор статті
19 жовтня 2020 09:36
1,007
Поширити:

Коли Olga Golubovskaya та багато інших лікарів говорять про наплив пацієнтів, багато важких, брак ліжок, виснажений персонал і таке інше, то я не маю жодних причин їм не довіряти.

Навіть "я медсестра з Італії" весною траплялись справжні і деколи писали правду.

Але ці свідчення, як і свідчення перехворілих пацієнтів (наприклад, Олексій Гриценко) жодним чином не переконують мене, що цьогорічний коронавірус - це апокаліпсис, через який діти повинні перестати вчитись, батьки - працювати, і усі разом жити нормальним здоровим життям.

Коронавіруси, як і риновіруси, аденовіруси, грип, парагрип, метапневмовіруси, РСВ і купа інших респіраторних інфекцій щороку "вражали" (с) Богомолець МІЛЬЙОНИ (подивіться щотижневу статистику ГРВІ на сайті ЦГЗ МОЗ) українців.

Сотні тисяч з цих мільйонів зверталися за допомогою до лікарів.  Десятки тисяч потребували госпіталізації.

4-7 ТИСЯЧ українців ЩОРОКУ ВМИРАЛИ від бактеріальних ТА ВІРУСНИХ (близько 80%) пневмоній. Але ця ніби страшна цифра - це лише близько 1% від загальноукраїнської смертності, що складає близько 600 тис осіб на рік.

Те, чого в минулі роки не було:

- штучно створеної ЗМІ та бюрократами "від здоров'я" божевільної паніки, яка вводить людей у стан постійного стресу і ЗБІЛЬШУЄ навантаження на лікарів, за рахунок звернень тих, хто минулого року з аналогічними симптомами спокійно пив вдома чай і дивився серіали;

- штучно створеного колапсу медичної системи за рахунок штучного виділення одного з коронавірусів у "мега-інфекцію", для якої потрібні окремі лікарні, де тижнями чекають на результати тестів пацієнти "з підозрою";

- більш важкого перебігу усіх сезонних ГРВІ (з коронавірусними включно) в значної частки населення, яка через паніку протягом теплого сезону ховалась від вірусу по норам і не отримала достатньо вітаміну D, фізичної активності, свіжого повітря, соціалізації та позитивних емоцій, а отримала замість них психічні розлади від постійного стресу, алергії та інтоксикацію метаноловими розчинами, що їх називають "антисептики", хронічне отруєння CO2 та збільшення бактеріального навантаження через чашки Петрі на носоглотці.

Захар Мілютін

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ