Підтримати нас

Королева Єлизавета II відмовилася від натурального хутра

Автор статті
06 листопада 2019 14:20
647
Поширити:

Величність носитиме штучне хутро.

Чинна в даний час королева Великобританії 93-річна Єлизавета II відмовилася від одягу з використанням натурального хутра. Про це передає агентство Daily Mail, посилаючись на повідомлення особистого модельєра Її Величності Анджели Келлі.

"Якщо Її Величність повинна бути присутньою на заході в холодну погоду, із 2019 року для того, щоб їй було тепло, буде використовуватися штучне хутро", - зазначає дизайнер монаршого образу.

Відзначається, що британська королева багато років з'являлася в світі в шалях і накидках, що складаються з натурального хутра або з його вставками. Але останнім часом Єлизавета II прислухалася до критики і відозв зоозахисників, тепер її гардероб змінюється, а хутряні елементи в одязі перешивають на штучні. Зоозахисники з організації Animal Aid зазначили, що це правильний крок, але закликали королеву відмовитися від хутра і при виборі церемоніальних одягу.

Однак, в королівському дворі відмовилися спекулювати на тому, торкнуться зміни державної мантії монарха з горностая, яка надівається на відкриття парламенту.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ