Підтримати нас

Командир медичного батальйону “Госпітальєри” звернулася до українців по допомогу

Vgoru
Автор статті
08 липня 2022 08:58
1,326
Поширити:

З 2014 року та початку бойових дій в Україні діє Медичний добровольчий батальйон “Госпітальєри”, що  займається наданням першої медичної допомоги та евакуацією поранених воїнів із фронту. 

За 8 років війни на Донбасі парамедиками батальйону на передовій було врятовано понад 3000 поранених, а з моменту повномасштабного вторгнення до початку липня, екіпажі врятували ще понад 2200 життів.

“Госпітальєри” – добровольча організація парамедиків, члени якої – це волонтери, які не отримують грошового забезпечення. Батальйон не отримує підтримки від держави та своєю діяльністю завдячує виключно людям, які долучені до роботи організації та благодійним внескам, які надходять.

У день восьмиріччя організації Яна Зінкевич – командир Медичного добровольчого батальйону “Госпітальєри” на своїй сторінці у Facebook звернулася до українців по допомогу.

“... Сьогодні нашому Медичному Добровольчому Батальйону Госпітальєри • Hospitallers Paramedics виповнилось 8 років. Багаторічна робота наших добровольців, надання допомоги понад 5 тис поранених, це заслуга кожного з нашої команди. Пишаюся бути командиром кожного. І вже будую плани, що ми будемо робити після перемоги, – пише Яна Зінкевич. – Заодно прошу приєднатися до збору 15 млн гривень для нашого батальйону та забезпечення його діяльності. Завдяки пожертвам навіть 5, 10 гривень нам вдається рятувати життя щодня вже стільки років”.

Реквізити для допомоги можна знайти в дописі Яни Зінкевич, яка поєднує діяльність у батальйоні із роботою секретарем комітету охорони здоров‘я нації у Верховній Раді, є Народним депутатом України та відзначена нагородами “Народний Герой України”, орденом “За заслуги” III ст. та памʼятним знаком “За воїнську доблесть”.

Для порятунку життів наших захисників, “Госпітальєри” потребують не тільки фінансової допомоги, а й великий перелік медикаментів та розхідників. Найбільша потреба наразі існує в джгутах-турнікетах – сучасних високоефективних засобах для зупинки кровотечі, адже при пораненні це важливо зробити в перші 30 секунд. Щодня є необхідність у десятках, а іноді й сотнях турнікетів, тож команда батальйону звертається до благодійників по допомогу в придбанні засобів.

За додатковою інформацією просимо звертатись:

Роман Мединський, CEO PR Batteries: +380672491667, roma@prbatteries.com  

www.prbatteries.com

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ