Підтримати нас

Команди з Херсонщини: одне очко на трьох

Автор статті
04 жовтня 2021 07:41
745
Поширити:

Неоднозначним видався 11-й тур Чемпіонату України з футболу в другій лізі для команд Херсонщини.

На трьох клуби набрали всього одне очко: зробила це сімферопольська "Таврія", яка приймала на стадіоні в селі Мар'янівка команду "Вікторія" з Миколаївки Сумської області. Тут на точний удар Олексія Бойка з одинадцятиметрової позначки, який він завдав на останній хвилині першого тайму, відповів нападник гостей Ігор Чередниченко. Врятувалася "Вікторія" від поразки лише за кілька хвилин до кінця матчу. При цьому команда з Сумщини завершувала гру в меншості: арбітр вилучив з поля Артема Касьянова ще на 78-й хвилині.

А ось херсонський "Кристал" рахунок 1:1 у  грі з ФК "Нікополь" на виїзді не втримав. На гол Кирила Матвєєва, забитий на самому початку зустрічі, відповів бомбардир херсонців Максим Крутін. На жаль, у другому таймі господарі домінували на полі і цілком закономірно здобули перемогу. Назар Сидоренко вдало приєднався до атаки і засмутив шанувальників "синьо-зелених". Підсумок - 2:1 на користь "Нікополя".

У той самий час "Енергія" з Нової Каховки, яка вирушила в гості до команди "Вовчанськ", зазнала розгромної поразки з рахунком 0:4. Тут гравці господарів "відвантажили" команді з Херсонської області три голи ще в першому таймі. По суті, після цього результат поєдинку був уже ясний. У другому таймі "Вовчанськ" добив "Енергію": четвертий гол на рахунку Владислава Галушки.

Після цих подій херсонські команди продовжують плентатися в кінці турнірної таблиці. На трьох у цьому сезоні вони перемогли всього 7 разів, хоча зіграли в цілому 33 матчі. 

У наступному турі "Кристал" приймає одного з лідерів групи - команду "Балкани", "Таврія" вирушить до Сум, де зустрінеться з однойменним клубом, а "Енергія" в Новій Каховці зіграє з "Нікополем".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ