Підтримати нас

Колихаєв не відступається від ідеї радикально реформувати дитяче харчування

Автор статті
08 лютого 2021 16:00
1,005
Поширити:

Як повідомляє пресслужба Херсонської міськради, у рамках реформування системи дитячого харчування в обласному центрі відбулась презентація досвіду в цій сфері литовської фірми ТОВ “Понтем УА”.

Ця фірма надає професійні послуги з організації громадського харчування в школах, дитячих садках, лікарнях, державних та приватних підприємствах Литви, Латвії, Молдови та України.

У презентації взяв участь міський голова Ігор Колихаєв та власник литовського підприємства ТОВ “Понтем ІА” Ірмантас Норкус .

Ірмантас Норкус приїхав до Херсона на прохання міського голови, який зараз вивчає організацію громадського харчування в різних містах та країнах.

«Наше завдання сьогодні підняти рівень харчування дітей в освітніх закладах міста, покращити якість продуктів, які споживатимуть школярі та вихованці дитячих садків. А також залучити до постачання місцевих виробників та, прибравши корупційну складову та надзвичайно високі націнки, зекономити бюджетні кошти», – зауважив під час презентації Ігор Колихаєв.

Міський голова сказав, що найближчим часом  вивчать литовський досвід у цій сфері для прийняття остаточних рішень. Окрім того, Ірмантас Норкус представив електронну систему контролю за харчуванням дітей, що охоплює також безпекову функцію та функцію контролю за “учнівським гаманцем”.

Нагадаємо, раніше Ігор Колихаєв звернувся до херсонців з доволі радикальною пропозицією щодо реформування системи шкільного харчування в обласному центрі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ