Підтримати нас

Кілька причин, через які гідні жінки не можуть знайти свою половинку

Автор статті
27 квітня 2020 03:00
630
Поширити:

Колись у жінок була дуже вагома причина зв'язувати себе узами шлюбу з чоловіками: вони пропонували те, чого жінки потребували.

Чоловіки полювали, були здобувачами та захисниками. Так були розподілені біологічні ролі, природний порядок того, якими мають бути речі, і через це протягом тривалого часу ніхто не думав, що можна жити інакше, ніж у шлюбі, інформує Ukr.Media.

Однак фемінізація призвела до того, що потреба у ньому стала вже не тою, що була раніше. Дедалі більше і більше жінок розуміють, що шлюб не є необхідністю, але все ж таки продовжують шукати свого принца. Що ж заважає багатьом успішно одружитися?

Зараз не настільки вже й багато гідних чоловіків

Чоловіки стають інфантильними і не поспішають брати на себе відповідальність за створення родини. Безробіття, відсутність впевненості у завтрашньому дні, доступність відносин, які ні до чого не зобов'язують, сприяють цьому.

Можливо, і справді наречені перевелися.

Жінки забезпечують себе самостійно

Хоча як і раніше існує розрив у оплаті праці чоловіків та жінок, леді не лише багато працюють, але й перевершують сильну стать за рівнем освіти на одну третину.

Так, бажання спертися на сильне плече досі ще відвідує, але дедалі частіше доводиться підставляти своє чоловікам, які під час еволюції стали значно слабшими.

Можливо, жінки розуміють, що шлюб застарів

Протягом тисячоліть шлюб існував виключно з економічних і політичних причин та був установою, яка часто складалася родинами. Це не мало відношення до почуттів. Мова йшла про одруження з жінкою із заможної родини або з чоловіком з найбільш товстими коровами у місцевості. Однак це не так — настільки, що 44 відсотки мілленіалів вважають, що шлюб стає застарілим.

Чоловіки бояться сильних і успішних жінок

 

Більшості чоловіків не подобається, коли вони відчувають, що їх мужність знаходиться під загрозою, якщо вони, звичайно, не альфонси. Багато з них відчувають комплекс неповноцінності, коли супутниця заробляє і встигає більше.

Важко одружитися, коли настільки багато чоловіків соромляться навіть ідеї жити з самодостатньою жінкою, якій, чесно кажучи, немає коли думати і піклуватися про чоловіка.

Інтернет-знайомства виробляють новий стиль відносин

Програми для знайомств, такі як Tinder, створили культуру, у якій пошук контактів і випадкові відносини замінили серйозні зобов'язання, а оскільки цим захопилася велика кількість людей, шлюб відходить на другий план.

 

Раніше, одружуючись, жінки змінювали свій статус і могли мати високе положення у суспільстві. Тепер вони можуть зробити це за допомогою роботи і бізнесу.

Поки жінки боролися за права та гартувалися, чоловіки були впевненими у собі і почали відставати.

Діти ходять у садок, а держава сплачує допомогу

Зараз 40 відсотків дітей народжуються від самотніх мам, і дуже велика ймовірність того, що цей відсоток зросте, оскільки стигма самотньої матері стає дедалі меншою. Також відомий той факт, що завдяки технологіям вам навіть не потрібен чоловік, якщо ви хочете завести дитину. Це відмінний варіант для жінок, які не хочуть, щоб відносини були частиною материнства.

Переваги одружених матерів сумнівні, адже їм доводиться ще дбати і про чоловіків, не отримуючи підтримки, терпіти їх шкідливі звички і невдоволення.

 

На щастя? так не у всіх, але дуже багато пар не витримують збільшення навантаження через появу малюків, а чоловіки просто випаровуються, не бажаючи платити навіть аліменти. Як же тут не розчаруватися у шлюбі?

Жінки стали чоловіками, з якими вони хотіли одружитися

Одна письменниця нещодавно сказала, що ми стаємо "чоловіками", з якими хочемо одружитися. Жінки загартовуються у випробуваннях, навчаються, стежать за зовнішністю, шукають форми здорового харчування, займаються спортом. Сучасна леді — це ідеальна самодостатня особистість, здатна подбати про себе на будь-якому рівні. Ну де знайти гідного нареченого такій досконалості?

 

Не усі жінки заради родини зараз готові терпіти недоліки ближнього, вислуховувати його претензії. Те ж саме стосується і чоловіків. Адже є пральні машини-автомати, мікрохвильовки і безліч чудових ресторанів, які привезуть будь-які страви прямо до дверей. Немає колишньої залежності, яка робила чоловіків та жінок такими рідними перед страхом голоду і нападу ворогів.

Але не поспішайте прощатися з мрією про щасливий шлюб. Добре жити у коханні і злагоді, разом мріяти і подорожувати. А якщо поки не вдається знайти свою половинку, то читайте попередні пункти, щоб не розчаровуватися і не шукати причини цього у собі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ