Підтримати нас

Херсонців запрошують на зустріч "Підрахунок пільговиків 2020"

Автор статті
08 грудня 2019 04:00
702
Поширити:

Робоча зустріч небайдужих в рамках проєкту «Аналіз ефективності використання бюджетних коштів на компенсацію проїзду пільгових категорій» 16 грудня о 17:30 на вул. Суворова, 27 (вхід з Торгової).

Скільки сплачуватиме бюджет в 2020 році за проїзд пільговиків? Скільки переплатить кожен платник податків в місті? Ніхто не знає.

Детальну інформацію про захід можна знайти на сторінці організаторів у Фейсбук.

Адже сьогодні пільги на проїзд у транспорті надаються просто за пред'явленням посвідчення особи пільговика при придбанні проїзного квитка або безпосередньо під час проїзду.

За чинної системи надання пільг на проїзд у транспорті точно оцінити обсяг спожитих пільговиками послуг з пасажирських перевезень неможливо. Окрім того, через перетини множин пільгових категорій громадян і безперервні зміни чисельності пільговиків кожної категорії складно навіть більш-менш точно оцінити, скільки громадян мають право на певні пільги, і скільки з них фактично користуються цими пільгами. Для розуміння цього необхідно провести дослідження кількісних показників пасажиропотоку пільгових пасажирів в м. Херсона у міському електротранспорті.

Під час події у буде нагода долучитися до дискусії, знайти відповіді на свої питання, ознайомитися з документом та зрозуміти, що таке «Підрахунок пільговиків 2020» і у неформальній обстановці запропонувати свої ідеї ідеї як покращити транспортне сполучення в Херсоні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ