Підтримати нас

Херсонців запрошують приєднатися до експертних розмов на тему сталості в культурі, освіті, громадському активізму

Автор статті
22 квітня 2017 06:31
626
Поширити:

Запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до експертних розмов на тему сталості в культурі, освіті, громадському активізму в рамках форуму Форум UkraineLab: Офіційне відкриття і ярмарок ініціатив.

Дискусії відбуватимуться на трьох майданчиках:

Майданчик “Сталість в культурі: Як формувати сталий та якісний культурний ринок?”

Спікери:
Олена Афанасєва (м. Херсон) - голова ЦГО Центр культурного розвитку "Тотем". 
Костянтин Почтар (м. Київ) - автор сольного проекту Postman, гітарист та вокаліст гурту “5 Vymir”, автор.

Яким є попит на культуру в столиці та регіонах України? Яку культурну ініціативу можна вважати сталою? Чи легко вижити та бути сталим? В чому радість та складнощі молодого музичного гурту в нашій країні? Якими основними висновками може поділитись регіональна культурна організація, яка успішно функціонує понад 15 років?

Майданчик “Сталість в освіті: Яка освіта потрібна для сталого розвитку суспільства?”

Спікерка: Дарина Данильченко координаторка магістерської програми "Управління неприбутковими організаціями" Інституту лідерства та управління УКУ.
Модераторка: Наталя Трамбовецька, координаторка тренерського пулу “Інша Освіта”

Яку освіту ми хочемо для себе та для своїх дітей? Яких результатів прагнуть досягнути освітні ініціативи та організації, що працюють в Україні, та чи можна назвати їхню діяльність успішною? Яку стратегію ми обираємо для себе на даний момент, щоб досягнути бажаного результату та впливу?

Майданчик “Сталість громадських ініціатив - комплексні та стратегічні підходи”

Спікер: Олександр Славський, програмний директор Impact Hub Odessa, координатор “Kiev Dialogue” в Одесі.
Модераторка: Альона Каравай (Івано-Франківськ/Берлін), співзасновниця ГО Інша Освіта, проектна менеджерка в спілці MitOst e.V., керівниця проекту “Діалог заради змін”, співзасновниця простору для холістичних освітніх та культурних івентів “Хата-Майстерня”.

Якими є засади стабільного багаторічного та безперебійного функціонування громадської ініціативи з динамікою постійногорозвитку? Чи достатньо широко ми бачимо контекст, в якому працюємо, та чи використовуємо його потенціал? Який підхід урозвитку можна називати комплексним та які його ознаки?

Якщо Ви не є учасником форуму UkraineLab і бажаєте відвідати захід, будь ласка, зареєструйтеся до 25 квітня за посиланням: https://goo.gl/forms/YZgfDpnevCPmTm0w1

Локація: База відпочинку "Петровець". Переправа від набережної проспекту Ушакова 11.45

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ