Підтримати нас

Херсонців вчили не стояти в чергах

Автор статті
28 вересня 2019 12:00
760
Поширити:

На Херсонщині діють 26 центрів надання адміністративних послуг, аби полегшити життя жителям області, але не кожен знає про їхні функції та можливості.

Про це повідомляється на сайті Херсонської ОДА.

Для всіх, хто досі витрачає час під кабінетами і стоїть у чергах, щоб отримати дозвіл, довідку чи погодження, у торговому центрі Херсона влаштували інформаційну акцію.

Як отримати адмінпослуги у ЦНАПі, всім охочим розповідали фахівці Управління Державної міграційної служби у Херсонській області, Головного управління Держгеокадастру в Херсонській області, Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, Херсонський місцевий центр надання безоплатної вторинної правової допомоги  та працівники ЦНАПу Херсона.

Усіх, хто зацікавився акцією, ознайомили з переліком адмінпослуг та порядком їх отримання.

Так, Надія Валеріївна лише сьогодні дізналася, що зареєструвати земельну ділянку та отримати кадастровий номер можна безоплатно протягом 14 днів, якщо звернутися до Центру надання адміністративних послуг або записатися онлайн. Валентин Іванович дізнавався, як поїхати з дитиною за кордон, а Віталій Миколайович цікавився питаннями оформлення землі.

Всі хто звернувся до представників Центру за консультацією отримали кваліфіковану відповідь.

До безперечних переваг роботи ЦНАПів можна віднести спрощене й комфортне отримання громадянами адміністративних послуг, протидію корупції та уникнення посередницьких послуг.

Записатися до ЦНАПУ онлайн можна за посиланням: https://prda.cherg.net/?regionid=6500000000

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ