Підтримати нас

Херсонці побували на «ярмарку» (фото)

Автор статті
23 травня 2017 08:45
712
Поширити:

У Херсоні триває 19-й Міжнародний фестиваль «Мельпомена Таврії».

Вчора на великій сцені Херсонського драматичного театру глядачів вражав Київський національний академічний театр оперети. Вони показали оперету на дві дії «Сорочинський ярмарок» Олексія Рябова.

«А чи були ви хоча б раз на ярмарку в Сорочинцях? Якщо ні – терміново виправляйте ситуацію!» - пролунало зі сцени і спектакль розпочався.

З перщих хвилин глядачі ніби перемістилися в колоритне українське село, де найкраще сало, найсмачніші пиріжки, найміцніша горілка і, звісно ж, найгарніші жінки. Глядачі із захоплення слідкували за долями головних героїв, які вміють кохати, дружити, співчувати, бути щирими й жити з відкритим серцем.

Яскравими костюмами та постановками балет театру просто зачарував херсонців. На сцені панувала неймовірна атмосфера свята, яку не в змозі перемогти навіть нечиста сила в червоній свитці. А піднесений настрій створила віртуозна гра оркестру херсонського театру.

У спектаклі брали участь народні та заслужені артисти України: Валентин Рожков, Галина Грегорчак-Одринська, Ганна Довбня, Олександр Чувпило, Дмитро Шарабурін та багато інших.

«Сорочинський ярмарок» – це яскравий зразок української класичної оперети, основоположником якої в Україні  вважається  Олексій Рябов.

${gallery:23280224130cdaad1f650e777ef7273d}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ