Підтримати нас

Херсонський виконком змінив вечірній тариф у маршрутках. Коли поїдемо по 6 гривень?

Автор статті
20 серпня 2019 06:16
888
Поширити:

Сьогодні, 20 серпня, міськвиконком змінив тариф на проїзд в маршрутках ввечері з 8 на 6 гривень.

Коли рішення вступить в силу прокоментувала очільниця Управління транспорту Марина Віркун:

Рішення має бути підписано міським головою та опубліковано на сайті Херсонської міської ради. Після цього ми, згідно договорів, повідомимо кожного перевізника, що внесені зміни у тариф, що вечірній період перенесений з 20:00 на 22:00. Перевізники зроблять та вивісять інформаційну табличку і ми отримаємо тариф 6 гривень ввечері. Плануємо це зробити протягом 5-7 днів.

Нагадаємо, близько місяця тому херсонці організували та провели громадські слухання, на яких вирішили скасувати восьмигривневу вартість проїзду у громадському автотранспорті з 20:00 до 24:00. Крім того, містяни підтримали питання за закупівлю нових автобусів, запуск вечірніх тролейбусів, впровадження цілорічного дитячого льготного проїзду та заборону маломістких маршруток. Але поки що ці питання залишились без розгляду.

За словами активіста з питань громадського транспорту в Херсоні, доцента кафедри економіки Дмитра Карлюки, перед сьогоднішнім голосування він, разом з іншими волонтерами, телефонував членам виконкому:

Пояснювали, просили підтримати. Це питання давно обговорюється, громадський транспорт взагалі постійна топ-тема, тому ніяких проблем не виникло.

Також він ще раз підкреслив, що саме завдяки стійкій позиції містян вдалось прийняти рішення на користь громади. І закликав херсонців й надалі брати участь у житті міста.

Нагадаємо, на День незалежності маршрутки в Херсоні працюватимуть довше.  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ